Forum sojuszu GSE
Ten Typ
Rozbuduj swoje ratusze
Zresztą co ja będę uczyć ojca dzieci robić
EDIT :
mam dla Ciebie propozycję, z racji tego iż jesteś naszym kandydatem na generała, mogę Cię wspomóc złotem, rozbuduję jeszcze bardziej bazar, a Ty wsytaw jakąś surkę za 99 złota, odkupię od Ciebie np. z 10 tysi surki co pozwoli Ci się wzbogacić o 1 mln złotników
pozdrawiam CzasRywalizacji
Ostatnio edytowany przez CzasRywalizacji (2009-09-04 21:52:48)
co do ataku na niego, to trzeba zebrać wojska w jakimś mieście niedaleko np z 20 godzin przed atakiem, tak żeby jak najwięcej wojsk się zebrało i później jedna osoba atakuje, aż natrafi na walkę, wtedy wciągamy go pułapkę atakując resztą zebranych wojsk w pobliżu, a takie atakowanie każdy sam każdą wyspę jest naprawdę bez sensu
Moderator
Atak podobno dzisiaj wojska do 2:26 "domin wita 5"
Według mnie atak należy przełożyć jeszcze o 2 dni, bo coś niecoś trzeba tu uzgodnić. Niech ci, którzy mają miasta najbliżej niego powinni je udostępnić. Wszyscy, którzy chcą atakować powinni się tam zebrać i o określonej porze zaatakować wszystkie miasta na raz. Wiem że niektórzy przedstawiali już dobre propozycje.
Problem jest w tym ,że:
-Jest nas za mało do ataku na wszystkie miasta(mało ochotników a generał to tylko ma taką rangę...)
-Dzisiejszy atak już omówiony
No możemy też wezwać jakiś sojusz do pomocy,ja mam zapas wina i marmuru więc jak byśmy zrobili zrzutkę to by ktoś wziął się z nami na wojnę